Єхануров доручив щодня видавати ордери та ключі від квартир 58 військовослужбовцям ЗСУ

Єхануров доручив щодня видавати ордери та ключі від квартир 58 військовослужбовцям ЗСУ

Міністр оборони Юрій ЄХАНУРОВ поставив завдання відповідним структурним підрозділам відомства щодня видавати ордери та ключі від квартир 58 військовослужбовцям Збройних Сил України.
Про це УНІАН повідомили в управлінні прес-служби Міноборони.
У повідомленні йдеться про те, що нині триває виконання Плану-графіку забезпечення житлом військовослужбовців, затвердженого у Міністерстві.
Так, 29 лютого у Вінниці відбулася урочиста церемонія вручення ордерів військовослужбовцям місцевого гарнізону для заселення у новому 138-квартирному житловому будинку. У новобудові 59 трикімнатних, 41 двокімнатна і 38 однокімнатних квартир. 100 квартир розподілено для постійного проживання, а 38 помешкань виділено для поповнення службового фонду. Здача в експлуатацію цього будинку у Вінниці дозволила повністю забезпечено житлом військовослужбовців, які стояли в черзі з 1992 року.
Заступник міністра оборони України Надія ДІЄВА, виступаючи на церемонії вручення ордерів на квартири військовим у згаданому будинку, зазначила, що найбільша черга на житло серед військовослужбовців існує у місті Києві, Київській, Харківській, Одеській, Вінницькій, Хмельницькій та Житомирській областях. Разом з тим вона зазначила, що у регіонах, де є достатньо кваліфіковані будівельні компанії і тісна взаємодія Міністерства оборони з обласною та місцевою владою, житла здається більше.
Також Н.ДІЄВА висловила задоволення тим, що жорсткий графік вручення ордерів військовослужбовцям на сьогодні витримується.
У Міноборони також повідомили, що наприкінці минулого тижня нове житло одержали 10 військовослужбовців Донецького гарнізону, 14 – Конотопського гарнізону і 20 військових Керченського гарнізону.
Загалом від початку нинішнього року 702 військовослужбовця Збройних Сил України отримали власні та службовці оселі.
УНІАН
Идентификатор: 3871