ВАТ «Київметробуд» виграв тендер на проведення робіт з укріплення грунтів на ділянках столичного метрополітену

ВАТ «Київметробуд» виграв тендер на проведення робіт з укріплення грунтів на ділянках столичного метрополітену

ВАТ «Київметробуд» виграв тендер на проведення робіт з укріплення грунтів на трьох ділянках Сирецько-Печерської лінії столичного метрополітену.
Як повідомляється на офіційному веб-порталі КП `Київський метрополітен`, 19 жовтня 2007 р. було проведено тендерні торги на виконання зазначених робіт біля тунельних споруд Сирецько-Печерської лінії на ділянках: Видубичі – Осокорки; Осокорки – Позняки; Позняки – Харківська. В торгах брали участь ВАТ «Київметробуд» (м.Київ), ЗАТ «Трансмост» (м.Чернівці), ТОВ «КПРС» (м.Кривий Ріг), ТОВ «Вітол» (м.Кривий Ріг).
Після розкриття конвертів з ціновими пропозиціями, через відсутність деяких документів, з участі було знято ТОВ «Вітол» (м.Кривий Ріг). А через зависоку ціну ЗАТ «Трансмост» (м.Чернівці) також не змогло змагатися. В результаті поетапного зниження ціни найкраща комерційна пропозиція виявилась у ВАТ «Київметробуд» (м.Київ) у розмірі 54 млн. 287 тис. 480,80 грн., повідомляє прес-служба КП `Київський метрополітен`.
Торги відбулися, і протягом 15 днів переможця буде затверджено рішенням тендерного комітету.
Роботи планується розпочати в кінці листопада – на початку грудня 2007 року і вестимуться в нічний час.
Загальна протяжність дільниці, де закріплюватимуться грунти становить 5 тис. 740 п.м. Столичний метрополітен планує оголосити наступні тендери на аналогічну роботу на ділянках Куренівсько-Червоноармійської лінії та залишок Сирецько-Печерської.
Загальна вартість цього проекту становить близько 120 млн. грн.
Як повідомляв УНІАН, у червні ц.р. Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ підписав розпорядження про укріплення грунтів на окремих ділянках Київського метрополітену. Документом визначено обсяги виконання робіт упродовж 2007-2010 років на ділянках, що підлягають закріпленню, та джерело фінансування цих робіт, а саме: спеціальний фонд міського бюджету.
За інформацією прес-служби Київського метрополітену, розповсюджену у липні ц.р., у 2007 р. на ліквідацію просідань грунтів на лініях столичного метро із бюджету Києва передбачається витратити близько 6 млн. грн. Планується зокрема, що зазначені кошти буде розподілено таким чином: 480 тис. грн. буде спрямовано на виконання проектних робіт; на закріплення ґрунтів тунелів ділянки між ст. `Видубичі` – ст. `Осокорки ` Сирецько-Печерської лінії (470 м) - 4 млн. грн.; на ділянці між ст. `Мінська` – ст. `Героїв Дніпра` Куренівсько-Червоноармійської лінії (100 м) - 873 тис. грн.
УНІАН
Идентификатор: 3119