Розчистка і ремонт споруд Русанівського каналу коштуватиме Києву майже 60 млн. грн.

Розчистка і ремонт споруд Русанівського каналу коштуватиме Києву майже 60 млн. грн.

Київська міська державна адміністрація своїм розпорядженням затвердила кошторисну вартість розчистки та ремонту споруд Русанівського каналу в сумі 59 млн. 681 тис. грн.
Текст відповідного розпорядження оприлюднено на офіційному веб-порталі столичної влади.
У документі йдеться, що робочий проект розчистки і ремонту Русанівського каналу та концепції розвитку прилеглої до каналу території погоджений архітектурно-містобудівною радою при Головному управлінні містобудування архітектури та дизайну міського середовища і рекомендований до затвердження Київською міською службою Української державної інвестиційної експертизи.
Відповідно до основних техніко-економічних показників, передбачено відповідними роботами охопити територію каналу загальною площею 40,6 га. Затверджено площу озеленення каналу після завершення робіт - 142,5 тис. кв. м.
У розпорядженні говориться, що завдання на розробку проектно-кошторисної документації ще має бути погоджено в Головному управлінні економіки та інвестицій КМДА. У складі концепції розвитку прилеглої до Русанівського каналу території будуть передбачені також інвестиційно привабливі об`єкти.
УНІАН
Идентификатор: 3075