У будівництво нового тролейбусного депо в Києві вкладено понад 136 млн. грн. інвестиційних коштів - КМДА

У будівництво нового тролейбусного депо в Києві вкладено понад 136 млн. грн. інвестиційних коштів - КМДА

У будівництво нового тролейбусного депо по вул. Трутенка, 32-а в Києві було вкладено понад 136 млн. грн. Депо зведено за рахунок інвесторів.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на інформацію першого заступника голови КМДА Дениса БАССА.
Д.БАСС зазначив, що об`єкт було побудовано у надзвичайно короткі терміни: замість нормативних 22 місяців знадобилось усього 11 місяців, що вдвічі менше від запланованого.
Д.БАСС також повідомив, що проектні роботи виконані генеральною проектною організацією МПП «Елтранс» разом із супідрядними організаціями, а збудовано об`єкт силами ТОВ «БМУ Ліко-БУД».
У побудованому депо передбачено зберігання, експлуатація, огляд та ремонт 200 одиниць тролейбусів типу МАЗ-103 та К 12.03. На території площею 7 гектарів зведено виробничий та мийно-прибиральний корпуси, гараж на 10 автомобілів, адміністративний корпус з диспетчерською, склад, очисні споруди, побудовано тягову підстанцію, майданчик для відпочинку персоналу та автомобільні стоянки на 42 машиномісця.
Здачу об`єкту заплановано на 9 листопада 2007 року.
УНІАН
Идентификатор: 3064