У Києві новою дорогою з’єднають вул. Олекси Довбуша з вул. Бутлерова та вул. Червоногвардійською

У Києві новою дорогою з’єднають вул. Олекси Довбуша з вул. Бутлерова та вул. Червоногвардійською

В Києві новою автодорогою з’єднають вул. Олекси Довбуша з вул. Бутлерова та вул. Червоногвардійською.
Про це йдеться в розпорядженні Київської міської державної адміністрації, текст якого розміщено на офіційному веб-порталі міської влади.
Рішення прийнято з метою недопущення надзвичайних ситуацій враховуючи, що єдиним шляхом сполучення житлового мікрорайону „ДВРЗ` в Дніпровському районі Києва з іншими районами міста є вулиця Алма-Атинська та з метою розвитку транспортної мережі зазначеного мікрорайону.
Згідно з документом, комунальну корпорацію „Київавтодор` визначено замовником на розробку проектно-кошторисної документації виконання. Ця робота має бути проведена до кінця наступного року.
Як зазначено в документі, в складі проектно-кошторисної документації на будівництво автодороги для з`єднання вул. Олекси Довбуша з вул. Бутлерова та вул. Червоногвардійською має бути запроектувано будівництво шляхопроводу через під`їзні залізничні колії, що перетинають вул. Олекси Довбуша.
Питання звільнення території, що потрапляє під пляму забудови нового проїзду, від гаражів, огорож та споруд покладено на Дніпровську РДА.
УНІАН
Идентификатор: 2879