В Україні створено Союз фахівців із нерухомого майна

В Україні створено Союз фахівців із нерухомого майна

В Україні створено Союз фахівців із нерухомого майна України.
Як повідомили УНІАН у цьому Союзі, нову громадську організацію було створено на базі Союзу фахівців із нерухомого майна Києва, який працює на ринку 12 років.
Установчий з`їзд Союзу відбувся 26 липня 2007 року, а 23 серпня ц.р. всеукраїнська організація була зареєстрована в Міністерстві юстиції.
Основними напрямками діяльності організації є: запровадження єдиної системи стандартизації ріелторської діяльності через професійне навчання й сертифікацію фахівців ринку нерухомості, розробка й впровадження єдиної бази даних об`єктів по всій території України, впровадження програм співпраці з непрямими операторами ринку нерухомості для підвищення рівня та якості клієнтської послуги, участь у розробці проектів законодавчих ініціатив у сфері нерухомості, співпраця з іншими професійними громадськими організаціями в Україні та за кордоном.
Зокрема, президент Союзу фахівців із нерухомого майна України Олександр РУБАНОВ звернувся до громадських організацій у сфері нерухомості з пропозицією обговорити питання навчання, етичних і професійних стандартів.
До Союзу входять близько 90 компаній, що займаються ріелторською діяльністю.
УНІАН
Идентификатор: 2821