Одеський міськвиконком ініціював розробку концепції розвитку міста

Одеський міськвиконком ініціював розробку концепції розвитку міста

До розробки стратегічної концепції розвитку Одеси приступила група досвідчених фахівців-містобудівників. Про це повідомив сьогодні на зустрічі з журналістами директор комунального підприємства «Агентство програм розвитку Одеси» Михайло ФРЕЙДЛІН.
«Ми виходили з того, що в планах розвитку Одеси мають перш за все враховуватися інтереси міської громади», - сказав директор агентства.
Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, вже розглянуто і відхилено проекти ряду місцевих інвесторів: «Нам не потрібні дрібні бізнес-програми, вважаємо, що краще працювати з системними інвесторами, які пропонують проекти на 70-150 млн. дол.», - наголосив М.ФРЕЙДЛІН.
При цьому він зазначив, що подібний документ створюється в Україні вперше і ставлення до нього має бути відповідне. М.ФРЕЙДЛІН додав, що вже готується реєстр інвестиційно привабливих об`єктів, зокрема міських кварталів.
За інформацією директора «Агентства програм розвитку Одеси», основні напрями концепції розвитку міста планується розробити до кінця цього року. Повний варіант документа передбачається представити на розгляд і затвердження міськрадою в другій половині 2008 року, додав М.ФРЕЙДЛІН.
УНІАН
Идентификатор: 2744