У Шевченківському районі столиці буде проведено комплексну реконструкцію застарілих будівель

У Шевченківському районі столиці буде проведено комплексну реконструкцію застарілих будівель

Шевченківська районна в м. Києві рада прийняла рішення про комплексну реконструкцію застарілого житлового і нежитлового фонду району, яким доручила райдержадміністрації розробити відповідну програму на 2007-2012 рр.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Шевченківської РДА, рішення було прийнято на VI пленарному засіданні V сесії, що відбулося 30 серпня 2007 р.
У повідомленні району зазначається, що Шевченківський район має одну з найстаріших забудов у м. Києві, що зумовило великий відсоток зношеності житлового та нежитлового фонду. Як передумову майбутніх робіт з реконструкції, вирішено провести інвентаризацію житлового та нежитлового фонду кварталів, і передбачити в бюджеті району кошти на 2008-2012 рр. для розробки проекту та проведення робіт з оновлення району.
Також депутати Шевченківської районної ради затвердили перелік вулиць, де заплановано провести комплексну реконструкцію. До нього увійшли вулиці: О.Гончара, Ярославів Вал, Чапаєва; Жилянська, Комінтерна, Саксаганського, Л.Толстого, Лагерна, пров. Артилерійський, парк „Нивки”, вулиці Якіра, сім’ї Хохлових, Білоруська, територія „Київського мотоциклетного заводу; вулиці Саратовська, Салютна, парк „Дубки”, вулиці Золотоустівська, Полтавська, Дмитрівська та Воровського; вулиці Туполєва, Щербакова, Стеценка, вулиці Обсерваторна, Артема.
УНІАН
Идентификатор: 2726