Проти забудовника двох житлових будинків на Троєщині в Києві порушена кримінальна справа - КМДА

Проти забудовника двох житлових будинків на Троєщині в Києві порушена кримінальна справа - КМДА

Проти колишнього керівництва ТОВ «Смарт Сістемз», забудовника двох житлових будинків по вул. Лаврухіна, 5 і 6, на Троєщині в Києві, порушена кримінальна справа за розкрадання коштів і нецільове використання коштів в особливо великих розмірах.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі КМДА.
Як указується в повідомленні, київською владою направлені запити в прокуратуру Дніпровського і Деснянського районів і прокуророві міста Києва щодо перевірки всіх виявлених фактів під час перевірки фінансово-господарської діяльності А.ПОСТОЄНКО, що очолював інвестиційну компанію.
Як повідомив голова Деснянської РДА Юрій ЗАХАРИЧЕВ, зараз розробляються шляхи додаткового фінансування і завершення будівництва будинків. Як варіант, передбачається привернути холдингову компанію «Київміськбуд» для вирішення цієї проблеми.
Планується відвести земельну ділянку і побудувати на ній необхідну кількість житла.
Нагадаємо, компанія `Смарт Сістемз` планувала добудувати і здати в експлуатацію в 26-А мікрорайоні житлового масиву «Вигурівщина-Троєщина» в поточному році два житлових будинки. Проте, в 2005 році будівництво житла велося сповільненими темпами, а зараз і зовсім припинилося.
УНІАН
Идентификатор: 2673