У Подільському районі Києва реставрують і добудують приміщення шкіл N 100 та 107

У Подільському районі Києва реставрують і добудують приміщення шкіл N 100 та 107

У Києві без порушення навчального процесу у три черги планують реставрувати та реконструювати школу № 100, що на вул. Покровській, і яка є пам’яткою архітектури XVIII століття. Заплановано також добудувати нове приміщення, в якому буде розташовано нові класи та спортзал.
Як повідомили УНІАН у прес-служба Київської міської державної адміністрації, планується також до 1 вересня 2008 року завершити реконструкцію приміщення спеціалізованої школи № 107 та ввести в експлуатацію добудоване приміщення.
За словами начальника Головного управління економіки та інвестицій Марини ЛУКАШИНОЇ, зараз у школі №100 навчається 1300 осіб, класи перевантажені: в кожному по 34-36 учнів. Зведення додаткового приміщення дасть змогу забезпечити повноцінний освітній процес в умовах переходу на 12-річну систему.
У школі № 107, де нині навчається 600 осіб, планується збільшити до 700 кількість учнів, відкрити комп’ютерний клас, актовий зал, два спортивні зали. Крім того облаштують окремі блоки для молодших та старших класів. Біля школи спорудять ігровий майданчик та бігову доріжку. Діти матимуть змогу займатись плаванням у сусідньому басейні «Водний», приміщення якого навчальний заклад передбачає орендувати.
УНІАН
Идентификатор: 2562