Столична влада створить повну базу даних підприємств, які надають недоброякісні послуги киянам

Столична влада створить повну базу даних підприємств, які надають недоброякісні послуги киянам

Київська міська влада планує створити повну базу даних підприємств, які надають недоброякісні послуги киянам. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на заступника голови Київської міської державної адміністрації Ірену КІЛЬЧИЦЬКУ.
За її словами, таким чином міська посилить контроль за дотриманням захисту прав споживачів. `За дорученням Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО ми створимо повну базу даних підприємств, що надають недоброякісні послуги киянам. Здебільшого, це стосується приватних фірм, що розміщують оголошення про свої послуги в періодичних виданнях чи просто на дошках оголошень. Як правило, за неякісні послуги таких фірм відповідальності ніхто не несе, і городяни залишаються наодинці зі своїми проблемами`, - сказала І.КІЛЬЧИЦЬКА.
Вона також повідомила, що на сайті Головного управління з питань захисту прав споживачів буде створено окремий веб-ресурс, де буде розміщено дані про адресу, контактні телефони та прізвища керівників організацій та установ, на які до управління надходить найбільше скарг.
`Поки ж кияни можуть телефонувати на новостворену гарячу лінію при службі допомоги мера киянам – 051. Ми будемо проводити моніторинг даних з CALL-центру та ініціюватимемо перевірку недобросовісних фірм`, - запевнила І.КІЛЬЧИЦЬКА.
УНІАН
Идентификатор: 2548