БЮТ у Київраді вимагає від керівництва столиці негайно провести аналіз можливих наслідків запланованих будівництв

БЮТ у Київраді вимагає від керівництва столиці негайно провести аналіз можливих наслідків запланованих будівництв

Фракція БЮТ у Київраді вимагає від керівництва столиці негайно провести аналіз можливих наслідків запланованих будівництв, зокрема, поруч з історичними будівлями.
Про це йдеться у заяві прес-служби фракції БЮТ в Київраді, текст якої передано УНІАН.
“Ми вимагаємо негайного проведення всестороннього аналізу будівельних робіт, які проводяться поруч з історичними будівлями міста. Ми застерігаємо Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО - якщо терміново не буде здійснено відповідних заходів, кожен мешканець Києва буде відчувати загрозу своєму особистому життю”, - говориться в заяві фракції у зв’язку з черговим інцидентом в Києві, який стався з житловим будинком на вулиці Жилянській.
Як стверджують у фракції, забудова столиці “повністю вийшла з-під контролю влади”. “Замість того, щоб налагоджувати механізми ефективного господарства містом, його розвитку, дбати про добробут та безпеку мешканців, влада займається тим, що популяризує свої сумнівні досягнення у всьому звинувачуючи старого міського голову”, - переконанні у фракції БЮТ.
“Будь-яке будівництво, будь-які земельні відводи повинні узгоджуватись з мешканців прилеглих районів. ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ та його оточення, так звана більшість у Київраді, повинні нести повну відповідальність за те, що своїми рішеннями вони ставлять під загрозу життя мешканців Києва”, - заявляють члени фракції БЮТ у Київраді.
Як повідомляв УНІАН, наприкінці липня у Шевченківському районі Києва у п`ятиповерховому житловому будинку по вул. Жилянській, 120-б у зовнішніх цегляних стінах з першого по п`ятий поверх фасадної й тильної сторін сталося розкриття тріщин шириною до 1,5 см. З бу
УНІАН
Идентификатор: 2530