«Київміськбуд» планує в 2008 році удвічі збільшити обсяги будівництва житла в регіонах

«Київміськбуд» планує в 2008 році удвічі збільшити обсяги будівництва житла в регіонах

У 2008 році Холдингова компанія «Київміськбуд» планує в 2 рази збільшити обсяги будівництва житла в регіонах - з 90 тис. кв. м до 150-200 тис. кв. м на рік.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні журналістам старший віце-президент «Київміськбуду» Василь МОЖАР.
За його словами, компанія планує зайнятися будівництвом житла, зокрема, в Дніпропетровську, Житомирі, Маріуполі, Сєверодонецьку, Вінниці, Запоріжжі, Севастополі, Чернівцях і Чернігові.
В.МОЖАР також зазначив, що у вересні поточного року планується будівництво трьох 16-поверхових житлових будинків у Севастополі. Земельна ділянка під будівництво вже відведена, зараз розробляється проектно-будівельна документація.
Довідка УНІАН. Холдингова компанія «Київміськбуд» - найбільша будівельна компанія України.
80% акцій ХК «Київміськбуд» належать Київській територіальній громаді і перебувають в управлінні Київської міськдержадміністрації.
В холдинг входять 38 акціонерних товариств, від 10 до 30% акцій яких належать компанії, 6 дочірніх підприємств, в яких `Київміськбуд` володіє 100% пакетом акцій, і 51 підприємство - на правах асоційованого члена.
Як прямий інвестор ХК «Київміськбуд» побудувала в 2006 році 426 тис. кв. м житла. Всього, як об`єднаний підрядчик компанія минулого року побудувала 730 тис. кв. м житла. В цілому підприємствами холдингу було побудовано 9 тис. 700 квартир.
У 2007 році «Київміськбуд» планує збільшити обсяги будівництва житла на 15%.
УНІАН
Идентификатор: 2509