Міський голова Києва ініціюватиме підвищення штрафів за несвоєчасне прибирання та вивезення сміття

Міський голова Києва ініціюватиме підвищення штрафів за несвоєчасне прибирання та вивезення сміття

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ ініціюватиме підвищення штрафів за несвоєчасне прибирання та вивезення сміття у столиці.
Про це, як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, міський голова сьогодні заявив на розширеному засіданні колегії виконавчого органу Київради (КМДА).
«Я дав доручення раз на тиждень звітувати мені, скільки ЖЕКів не виконують мої розпорядження і невчасно прибирають сміття. Відповідне управління постійно штрафує і ЖЕКи, і перевізників сміття, але зважаючи на те, що штрафи дуже мізерні, я звертаюся до всіх киян з проханням повідомляти про несанкціоновані смітники. Я прошу всіх звертатися до цілодобової служби допомоги мера киянам – 051. Я хочу, щоб наше місто було чистим і затишним», - зауважив міський голова.
Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ також дав доручення в терміновому порядку провести благоустрій та прибрати несанкціоновану торгівлю з Майдану Незалежності.
Для того аби вдосконалити систему вивезення сміття та підтримки благоустрою, мер наголосив на необхідності проведення спільної наради з керівниками житлово-експлуатаційних організацій та компаній-перевізників сміття.
УНІАН
Идентификатор: 2464