Мінсім`ї через 10 днів запропонує концепцію реконструкції НСК `Олімпійський`

Мінсім`ї через 10 днів запропонує концепцію реконструкції НСК `Олімпійський`

Міністерство у справах сім`ї, молоді і спорту через 10 днів запропонує концепцію реконструкції НСК `Олімпійський`.
Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив міністр у справах сім`ї, молоді і спорту Віктор КОРЖ.
За його словами, згідно з концепцією недобудована споруда перед НСК `Олімпійський` стане частиною комплексу, який буде не тільки спортивним, але й розважально-діловим.
Міністр повідомив, що проект корінним чином вирішить проблему реконструкції стадіону і дозволить створити базу, що відповідає всім вимогам FIFA, UEFA.
«Я думаю, що це буде певною розрядкою в тій напрузі, яка має місце сьогодні відносно НСК «Оллімпійський», - сказав В.КОРЖ.
Також він зазначив, що врегулюванням проблем з фірмою «Юджін», яка проводить будівництво торгово-розважального центру перед НСК «Олімпійський», за дорученням Президента України Віктора ЮЩЕНКА і уряду займається заступник Київської міської адміністрації Віталій ЖУРАВСЬКИЙ.
В.КОРЖ повідомив, що новий проект реконструкції стадіону перетворить його на спортивно-розважальний комплекс з підземним паркінгом на 9 тис. автомобілів.
Крім того, міністр зазначив, що також, через 10 днів, представить концепцію будівництва нового професійного футбольного стадіону в Києві.
За його словами, зараз спільно з міською держадміністрацією відпрацьовується питання про місце його розміщення.
УНІАН
Идентификатор: 2372