Фракція БЮТ вимагає від Київради перевірити факти будівництва у столиці без урахування громадської думки

Фракція БЮТ вимагає від Київради перевірити факти будівництва у столиці без урахування громадської думки

Сьогодні під час сесії Київської міської ради депутати фракції БЮТ звернулися до керівництва Київради з вимогою доручити контрольній комісії ради перевірити факти незаконного будівництва у місті Києві.
Як повідомили УНІАН у прес-службі фракції БЮТ у Київраді, фракція започаткувала роботу «гарячої лінії» для киян (тел. 278 893-XX-XX Показать телефон278-89-30), куди вони можуть повідомляти про спроби забудови зелених зон, або забудов за рахунок дитячих та спортивних майданчиків.
До гарячої лінії звернулось понад 1000 киян. Завдяки отриманій інформації було встановлено, що за 21 адресою проводяться забудови без врахування думки мешканців.
З огляду на це, фракція БЮТ у Київраді вимагає від Тимчасової контрольної комісії по здійсненню контролю та перевірки виконання рішень Київради щодо порядку набуття, та процедури передачі в користування земельних ділянок в м. Києві ретельно вивчити документацію, на підставі якої здійснюються такі будівництва та підготувати рішення про відмову у незаконному будівництві без урахування громадської думки.
УНІАН
Идентификатор: 2368