Будівництво житлового комплексу на проспекті Науки призупинено

УНІАН. Будівництво комплексу багатоповерхових житлових будинків на проспекті Науки, 66-70 (замовник будівництва ТОВ `Житловик`) призупинено за результатами громадських слухань, на яких жителі Голосіївського району виступили проти цього будівництва.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської адміністрації, за словами першого заступника голови КМДА Дениса БАССА, найбільше занепокоєння громадян викликало те, що житловий комплекс буде збудовано поряд із приватним сектором. На думку жителів району, у зв’язку з будівництвом можуть виникнути проблеми енергопостачання та водовідведення малоповерхових забудов.
Учасники слухань наполягали на виконанні протизсувних робіт по вул. Буковинській та виступили категорично проти проїзду великовантажних машин на прилеглих вулицях. Також було запропоновано збудувати дитячий садочок замість однієї з секцій комплексу.
Як повідомляє прес-служба КМДА, Голосіївська районна державна адміністрація поділяє занепокоєння мешканців приватного сектору і не надаватиме свого погодження ТОВ `Житловик` на будівництво житлових будинків до усунення всіх зауважень, які були напрацьовані в ході слухань.
Идентификатор: 973