У Києві відбулися перші цього року відкриті земельні торги

УНІАН. У приміщенні Універсальної товарної біржі `Контрактовий дім УМВБ` у Києві відбулися перші цього року відкриті земельні торги.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, на перший земельний аукціон 2007 року, організований Головним управлінням земельних ресурсів, було виставлено два лоти. Перша земельна ділянка по вул. Алма-Атинській, 35-б площею 0,3214 га була знята з торгів у ході їх проведення.
Як повідомив прес-службі перший заступник голови КМДА Денис БАСС, ділянка площею 0,0543 га, розташована на перетині вулиць Феодори Пушиної та Чорнобильської, була продана за 1 млн. 206 тис. грн. при стартовій ціні 306 тис. грн. Цю ділянку, призначену для будівництва та експлуатації закладів торгівлі та громадського харчування, придбало київське СП `Арлес`. За словами Д.БАССА, нові власники земельної ділянки планують звести на придбаній площі торгово-офісний центр.
Як зазначила директор компанії `Арлес`, проблем із оформленням документів та подачею заявки на участь в аукціоні не виникало, все відбувалось достатньо прозоро та відкрито.
Як зазначили у прес-службі КМДА, Ппрозорість проведення торгів забезпечували також представники засобів масової інформації, що були присутні в приміщенні Універсальної товарної біржі `Контрактовий дім УМВБ`.
Идентификатор: 965