У Києві на Печерську буде зведено адміністративно-готельний комплекс

УНІАН. У Києві, на Печерську, на перетині бульвару Дружби народів і вулиці Старонаводницької відведена земельна ділянка площею 5,36 га під будівництво адміністративно-готельного комплексу.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято на пленарному засіданні сесії Київської міської ради, що відбулося вчора, 25 січня.
Згідно з документом рішення, земля передана в оренду ЗАТ `Страхова компанія `Укренергополіс` у короткострокову оренду на 5 років.
Будівництво адміністративно-готельного комплексу передбачає також зведення приміщень громадського і торговельного призначення, підземного паркінгу, а також благоустрій прилеглої ландшафтної зони.
У зв’язку з виділенням зазначеної земельної ділянки, 0,53 га якої належить до переліку озеленених територій загального користування, будуть внесені зміни до Програми розвитку зеленої зони столиці до 2010 р.
З питання про виділення земельної ділянки опозиційні депутати в Київраді виступали проти, у зв’язку з чим вже після його голосування Київський міський голова все таки доручив створити робочу групу і на наступну сесію підготувати `вагомі доводи`, що будівництво необхідне і можливе на цій території, інакше рішення Київради буде відмінено.
Идентификатор: 955