У бюджеті-2007 на вирішення житлової проблеми виділено 745 млн. грн. - перший заступник міністра будівництва

УНІАН. У Державному бюджеті на 2007 р. на вирішення житлової проблеми населення виділено 745 млн. грн. Про це повідомив перший заступник міністра будівництва, архітектура і ЖКГ Анатолій БЕРКУТА перед прямою телефонною лінією Кабміну сьогодні журналістам.
Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, ці кошти в основному підуть на завершення будівництва житлових будинків для 23 категорій населення, включаючи військовослужбовців, суддів, інвалідів та ін. На завершення будівництва 53 будинків для Міністерства оборони з цієї суми передбачено близько 360 млн. грн. при необхідних 420 млн. грн.
Крім того, кошти, виділені цього року для Міністерства будівництва, включають 1,5 млрд. грн., призначених для вирішення соціально-економічних проблем у регіонах та інвестиційні проекти, 1 млрд. грн. – для забезпечення населення теплом (заміна котельних, інженерних мереж, енергозберігаючі технології). 400 млн. грн. підуть на устаткування будинків лічильниками і підведення до будинків газопроводів, 250 млн. грн. – на ремонт і реконструкцію застарілого житла, 200 млн. грн. – на придбання і ремонт ліфтів, 200 млн. грн. – на заміну і ремонт систем водопостачання і водовідведення, 150 млн. грн. – на придбання трамваїв і тролейбусів, 120 млн. грн. – на реставрацію архітектурних та історичних пам`яток і 270 млн. грн. - на реформування ЖКГ та оновлення законодавчої бази.
Идентификатор: 945