На реконструкцію Київської мерії у 2007 р. передбачено 30 млн. грн.

УНІАН. Кошти в сумі 30 млн. грн. передбачено на цей рік Управлінню справами Київської міської державної адміністрації для продовження реконструкції приміщення столичної мерії.
Як передає кореспондент УНІАН, така сума передбачена у схваленій Київською міською радою, Програмі соціально-економічного та культурного розвитку Києва на 2007 р.
Водночас як сказали УНІАН в Управлінні справами, поки не відомо, які саме роботи і в яких обсягах передбачається виконати у поточному році.
Як повідомляв УНІАН, 15 травня 2006 р. Управління справами КМДА оголосило тендер на ремонт і реконструкцію адміністративної будівлі Київміськадміністрації на вулиці Хрещатик. Ремонтні роботи планується провести з червня 2006 р. по грудень 2010 року. Вони включають як проведення зовнішніх і внутрішніх ремонтних робіт будівлі, так і реконструкцію сесійної зали Київської міської ради (яку вже завершено - УНІАН).
Проведений тендер виграла будівельна компанія `Планета-буд`, яка у серпні минулого року розпочала реконструкцію лівого крила приміщення мерії. На першому етапі було передбачено ремонт адмінбудівлі з першого по п’ятий поверхи, включаючи роботи в сесійній залі. Роботи першого етапу планувалось завершити до 31 січня 2007 р. На ремонт, зокрема, сесійної зали та облаштування холу на 4-му поверсі було витрачено близько 12 млн. грн..
Компанія `Планета-буд`, зареєстрована у формі закритого акціонерного товариства, входить в корпорацію `Планета`.
`Планета-буд` здійснює діяльність на будівельному ринку України більше 16 років.
Идентификатор: 929