Містобудівна рада Києва схвалила передпроектні пропозиції будівництва офісно-житлового комплексу на вул.Антоновича

УНІАН. Архітектурно-містобудівна рада Києва схвалила передпроектні пропозиції будівництва офісно-житлового комплексу по вулиці Антоновича, 83, в Голосіївському районі столиці.
Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні Містобудівної ради.
Проект розроблено ТАМ `А.Пашенько` на замовлення ТОВ `Київська нерухомість`.
Проект передбачає знесення існуючої 8-поверхової будівлі незавершеного будівництва і будівництво офісно-житлового комплексу поверховістю до 14 поверхів з дворівневим паркінгом на 120 машиномісць.
За словами архітектора Андрія ПАШЕНЬКА, комплекс складатиметься з готельного і офісного блоків і житлової забудови на 93 квартири. Загальна площа комплексу становитиме 19 тис. 487 кв.м, з них 4 тис. кв.м займуть офісні приміщення.
Земельна ділянка загальною площею 2 860 кв.м обмежена вулицями Антоновича, Горького, Червоноармійської і примикає до споруджуваного торгового центру міжнародного класу.
Головний архітектор Києва Василь присяжнюк схвалив передпроектні пропозиції будівництва офісно-житлового комплексу, рекомендувавши розробникам в проектно-кошторисній документації передбачити кошти на впорядкування дворового простору. За словами В.ПРИСЯЖНЮКА, цей комплекс завершує забудову кварталу у межах вулиць Горького, Антоновича і Червоноармійської.
Идентификатор: 926