КМДА оприлюднила список 107 будинків, мешканці яких сплачуватимуть квартплату збільшену лише вдвічі

УНІАН. Київська міська державна адміністрація офіційно оприлюднила розпорядження про впорядкування розмірів квартирної плати та плати за утримання окремих типів будинків та прибудинкових територій.
В тексті документа, який надруковано в газеті `Хрещатик` від 12 січня 2007 р., зазначається що для комунальних будинків барачного типу, аварійних та ветхих з 1 грудня 2006 р. коефіцієнт підвищення розмірів квартплати та плати за утримання прибудинкових територій, встановлених розпорядженням КМДА від 19 травня 2000 р. та зареєстрованого в Київському міському управлінні юстиції, встановлено в розмірі 2,0.
Перелік будинків, мешканці яких будуть сплачувати квартплату збільшену лише вдвічі, тоді як для всіх інших житлових будинків міста вона збільшена в 3,43 раза, містить 107 адрес.
Найбільше будинків зазначеної категорії є в Шевченківському районі столиці – 42 та Подільському – 30. Згідно з затвердженим переліком у Оболонському та Голосіївському районах таких будинків по 12, у Солом’янському – 5, Святошинському – 3, Печерському – 2 і Дарницькому – 1.
Идентификатор: 919