Президент закликав уряд і ВР продовжити роботу над удосконаленням законодавства про реконструкцію житлового фонду

УНІАН. Президент України Віктор ЮЩЕНКО пропонує уряду та парламенту продовжити роботу над удосконаленням законодавчого механізму реконструкції житлового фонду.
Як повідомляє прес-служба глави держави, В.ЮЩЕНКО надіслав листи до Кабінету Міністрів та Верховної Ради, в яких пропонує продовжити роботу над удосконаленням законодавчо визначеного механізму реконструкції застарілого житлового фонду. Глава держави наголошує на необхідності розроблення чіткого, прозорого механізму, який би повною мірою забезпечував реалізацію конституційних прав і гарантій громадян та відповідав сучасним потребам суспільства.
До цього процесу В.ЮЩЕНКО пропонує залучити народних депутатів, представників Кабінету Міністрів, Секретаріату Президента України, відповідних громадських організацій та вчених.
За повідомленням прес-служби, Закон України `Про комплексну реконструкцію кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду`, прийнятий Верховною Радою 22 грудня 2006 року, глава держави підписав, зважаючи на неприпустимість дальшого зволікання з вирішенням питання реконструкції, а також ураховуючи необхідність створення нових механізмів стимулювання розвитку житлового будівництва, залучення для цього коштів інвесторів.
Идентификатор: 910