Новий житлово-офісний комплекс на вулиці Шовковичній у Києві з’явиться у найближчі 5 років

УНІАН. У Києві на перетині вулиці Шовковичної та пров. Івана Козловського,36/7, у найближчі 5 років буде споруджено житловий будинок з офісними приміщеннями та підземним паркінгом.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було ухвалене під час пленарного засідання сесії Київської міської ради 28 грудня минулого року.
Згідно з документом рішення, для зведення нового житлово-офісного комплексу виділено земельну ділянку загальною площею 0,29 га. Право на забудову отримало ТОВ “Екобудінвест”. Водночас територія будівництва будинку та паркінгу займає 0,23 га, ще 0,6 га відведено компанії в оренду на 5 років для організації будівельних робіт.
Відповідно до прийнятого рішення, “Екобудінвест” має передати Головному управлінню житлового забезпечення 12% загальної площі будинку та сплатити до цільового фонду бюджету Києва на розвиток житлового будівництва до моменту здачі в експлуатацію збудованого житла кошти в розмірі 5% витрат будівництва. Земельну ділянку, передану для організації будівництва, після завершення строку будівництва об’єкта компанія має повернути в стані, придатному для подальшого використання.
Звернення до Київради щодо надання земельної ділянки надійшло від ТОВ “Екобудінвест” в грудні 2004 року.
Идентификатор: 901