У Києві на вулиці Шамрила планується побудувати центр дозвілля зі спортивно-оздоровчим комплексом

УНІАН. Київська міська рада виділила земельну ділянку для спорудження центру дозвілля зі спортивно-оздоровчим комплексом на вул. Тимофія Шамрила, 2 у Шевченківському районі Києва.
Відповідне рішення було прийнято під час пленарного засідання сесії Київради 28 грудня 2006 року.
Згідно з рішенням, земельну ділянку площею 0,87 га для будівництва та експлуатації нового центру дозвілля виділено ТОВ «Лібра» в оренду на 5 років. Орендар землі має у проекті будівництва передбачити місця постійного зберігання автотранспорту (крім відкритих автостоянок).
Для реалізації зазначеного проекту буде внесено зміни до Програми розвитку зеленої зони міста Києва до 2010 р. і Концепції формування зелених насаджень в центральній частині міста, оскільки відведена під будівництво центру земельна ділянка розташована у парку «Сирецький». Таким чином, рішення щодо цього будівництва передбачає виключення з переліку озеленених територій загального користування столиці ділянки площею 0,87 га.
Звернення до Київради про виділення земельно ділянки ТОВ «Лібра» під спорудження центру дозвілля зі спортивно-оздоровчим комплексом та паркінгом надійшло в січні 2005 р.
Идентификатор: 898