Київрада виділила землю під будівництво та реконструкцію в столиці двох дитсадків і чотирьох шкіл

УНІАН. Київська міська рада виділила землю під будівництво та реконструкцію в столиці двох дитячих садків та чотирьох загальноосвітніх шкіл.
Про це йдеться у рішеннях Київради, прийнятих 21 грудня під час пленарного засідання сесії.
Згідно з документами рішень, для реконструкції та подальшої експлуатації дошкільного закладу №619 та школи №42 на вул.Хоролівська, 19 Дніпровській райдержадміністрації в постійне користування відведено земельну ділянку площею 2,38 га. Крім цього, ця ж райадміністрація отримала також в постійне користування земельну ділянку площею 1,38 га для реконструкції та обслуговування загальноосвітньої школи №128 на вул. Раїси Окіпної, 6.
Під майбутній дитячий садочок виділено земельну ділянку площею 0,83 га на вул. Радунській, (24 мікрорайон житлового масиву “Вигурівщина-Троєщина”) у Деснянському районі. Будівництвом займатиметься районна держадміністрація, яка отримала зазначену земельну ділянку в оренду на 5 років.
У цьому ж мікрорайоні на вул.Лисківській, згідно з іншим рішенням Київради, виділено земельну ділянку площею 2,89 га під будівництво загальноосвітньої школи. Земля також виділена районній адміністрації в оренду на 5 років.
Ще одне рішення прийнято про виділення землі для реконструкції з добудовою загальноосвітньої школи №17 на вул.Патріса Лумумби, 14/21 у Печерському районі столиці. Згідно з документом, Печерська РДА отримала земельну ділянку площею 1,03 га в постійне користування для подальшого обслуговування навчального закладу.
Идентификатор: 885